Huidig aantal werknemers op enclave: 90De Oesterbank

Opstartjaar: 1966

Activiteiten

Flexibiliteit is steeds een baanbrekende troef geweest van Oesterbank. Als industrieel toeleveringsbedrijf richt Oesterbank zich naar de meeste vragen uit de industrie of overheid en doet bijna het onmogelijke om haar klanten te dienen. Zo worden opdrachten die omwille van hun specifieke eisen zoals, hygiƫnische normen, machine-gebonden opdrachten, volumineuze opdrachten, ter plaatse, bij de klant, uitgevoerd. Steeds wordt een Oesterbank begeleider meegestuurd.

  • De opdrachten kunnen zowel van continue aard zijn of beperkt worden tot enkele dagen (vlinderenclave).
  • De uitgevoerde activiteiten zijn erg uiteenlopend : montages, order-picking, onderhoud, verpakking, enz...
  • Deze opdrachten worden steeds op niveau van haalbaarheid, veiligheid en ergonomie bekeken. De werkmethodiek wordt hiertoe desnoods aangepast.

Sterktes

Enclavewerking voorkomt extra transport, handelingen en/of investeringen. Het is tevens een nauwe kennismaking voor de operatoren met de werking van een regulier bedrijf. En andersom tevens een bewijs aan de reguliere markt van de mogelijkheden van de Oesterbank werknemers.

Enclavewerking: een groep van onze mensen komt met hun begeleider naar uw bedrijf. Zo'n enclave is ideaal voor een welbepaalde of langdurige opdracht: de periode en het type werk liggen vast. De Oesterbank heeft reeds meer dan twintig jaar ervaring met deze manier van samenwerken.

 

De Oesterbank

Luc Rosseel, directeur

 Vaartblekersstraat 15, 8400 Oostende
 059 80 16 73
 luc.rosseel@deoesterbank.be
 info@oesterbank.be
 www.oesterbank.be

 

Slogan

 

PERSPECTIEF, gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker te maken.  Meer info