Aantal werknemers: 389De Oesterbank

Opstartjaar: 1966

Activiteiten

Binnen ons moto "volwaardige toelevering garanderen met kansarme arbeidskrachten" biedt Oesterbank met professionele middelen en volgens de modernste technieken zijn diensten aan de industrie. Met meer dan 350 werknemers, een oppervlakte van 39.000m², een vestiging in Oostende en in Nieuwpoort heeft Oesterbank naam gemaakt bij zowel multinationals als kmo's inzake supply chain, JIT producties, total supply solutions. Deze activiteiten zijn niet gelimiteerd doch bevinden zich binnen montages, oppervlakte behandeling, picking en samplingorders.

Als beschutte werkplaats werft Oesterbank zijn medewerkers uit een specifieke doelgroep. Een uitgebreide ergonomie dienst en engineeringafdeling bedenkt de aangepaste werkmethodiek of creëert aangepaste installaties. Onze strenge kwaliteitsnormen, gecertificeerd door de ISO9001-2008, garandeert alle verwachtingen van de klanten.

Binnen de doelstelling van Oesterbank krijgt de werknemer een centrale plaats. Arbeidsvreugde, motivatie, betrokkenheid enz. behoort tot de bedrijfscultuur van Oesterbank.

Sterktes

Innovatie zit reeds diepgeworteld binnen de strategische aanpak, zowel in de infrastructuur, productieprocessen, werkmethodiek alsook in de arbeidsorganisatie.

Binnen de aangehaalde context werden reeds diverse innovatieve projecten uitgevoerd en bekroond.

 

De Oesterbank

Luc Rosseel, directeur

 Vaartblekersstraat 15, 8400 Oostende
 059 80 16 73
 luc.rosseel@deoesterbank.be
 info@oesterbank.be
 www.oesterbank.be

 

Slogan

 

PERSPECTIEF, gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker te maken.  Meer info